Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Fantasy  (Przeczytany 3120 razy)
PKP

« : Czerwiec 16, 2005, 12:52:25 »

Fantasy wraca do życia! Dzisiaj przechodząc koło kiosku dojrzałem na witrynine znajome logo... Uhahany jak niemowlak podszedłem bliżej i wtedy moim oczom ukazała się cena: 19 zeta. Więc nie kupiłem. Pewnie kupie później, bo i tak nie wytrzymam i będę chciał sprawdzić co tam nowego wysmarzono w tym pisemku. Fantasy było całkiem fajną gazetką, która mimo "clickowatych" korzeni i "bravopodobnej" oprawy, mogła poszczycić się świtnymi tekstami (w tym opowiadania czołówki polskich autorów). Ciekawe czy teraz, po ponad rocznej przerwie, znowu "da radę"? No, ale ta CENA. Po co nam CD Action o fantastyce? Chociaż, w sumie to przecież jest wydanie specjalne CD Action... Nie wiem, cieszyć się, czy smucić? Z jednej strony na rynek wróciło świetne pismo, ale z drugiej jego cena nie wróży mu zbyt dobrze. Aha, nie wspomniałem, że cena ta jest spowodowana dodaniem do magazynu filmu na DVD. Ten film to "Sekta"- kupa jakich mało. Gdyby chociaż dali jakiś naprawdę dobry film fantastyczny, a tymczasem otrzymaliśmy kipściutki thiller, który z fantastyką nie ma nic wspólnego. Szkoda, wielka szkoda. I tak wiem, że TO kupię... Wtedy też napiszę coś więcej. A co wy o tym wszystim sądzicie? Kojarzycie to pismo wogóle (wiem, że tak bo kiedyś był o nim art w RF :] )? Czekam na opinie.

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
PKP

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 21, 2005, 04:12:28 »

Aha calkiem zapomnialem o tym poscie (no dobra, nie zapomnialem). Widze ze go olewacie :]. Moze napisze, wic cos wiecej ;p. Otoz kupilem ta gazetke juz w piatek i musze przyznac, ze zla nie jest, ale.... faktycznie za droga. Chociaz okladke ma z grzbietem. Recenzje ksiazek sa fajne i jest ich, co istotne, naprawde bardzo duzo. A reszta? Tez ujdzie, chociaz po roku nieobecnosci moglo byc jeszcze wiecej. Szczegolnie cieszy opowiadanie Piekary z Arivaldem (mila odmiana po nieustannym publikowaniu, niezlych skad inad, przygod Mordimera). Ok, tyle. Czekam az ktos w koncu cos tu skrobnie. I tak sie nie doczekam  :sad: .

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 21, 2005, 04:32:11 »

Ja bym coś napisał tylko wogule nie znam tej gazetki i chyba nie poznam bo  Fantasy raczej nie lubie.  Chichot

wardia umiera, ale nie poddaje siê
Telcontar

4452160
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 24, 2005, 09:41:32 »

W którymś numerze RF nawet próbowałem trochę "rozreklamować" tą gazetkę. Moim zdaniem naprawdę świetna (miałem akurat np. numer, w którym głównym tematem byli nieumarli - miooodne ilustracje). Szkoda, że jak mówisz jest dwa razy droższa, niż była...
rostek
Administrator

seed_es@hotmail.com 5400742
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 25, 2005, 12:22:58 »

a ja to czasem kupowalem, bardzo ciekawe teksty tam byly, z ktorych mozna bylo sie duzo dowiedziec. No i te opowiadania Chichot
Papkin

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 25, 2005, 03:05:24 »

I film i teksty fajne być mogą... ale ta cen jądyskryminuje... no, może sięskusze... 100 stron tekstu piechotąnie łązi :]

as he lost his mind?
Can he see, or is he blind?
Can he walk at all?
Or if he moves, will he fall?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |