Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: GameStar znów w kioskach!  (Przeczytany 12847 razy)
Crask

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Luty 10, 2005, 02:08:13 »

Jeszcze nie, ja z zapartym tchem czekam na moment kiedy ukaże się pierwsze pismo komputerowe całkowicie pozbawione tekstu. Będą same obrazki i ideogramy, żeby "czytelnicy" nie przemęczyli zwojów mózgowych przy "czytaniu". Gry komputerowe nie wymagające myślenia, a czytania minimalnie już są, więc według wszelkich reguł prawdopodobieństwa czasopisma prędzej czy później też pójdą tą drogą.

ever Knows Best
klakier

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Luty 10, 2005, 10:48:24 »

Cytat: "Crask"
Będą same obrazki i ideogramy, żeby "czytelnicy" nie przemęczyli zwojów mózgowych przy "czytaniu".

Czy naprawdę myślisz że owi "czytelnicy" zrozumieli by o co chodzi w takiej np. "recenzji", dla owych "czytelników" zbiór obrazków i ideogramów nadal byłby zbyt trudny do odszyfrowania. Pogubili by się w tym i nic nie zrozumieli.

A co do ludzi myślących, to jest ich jeszcze wystarczająco dużo i prędzej czy później i dla nich powstanie pismo komputerowe (papierowe oczywiście, gdyż zina już mamy- Reset) :smile:
klakier

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Marzec 07, 2005, 09:26:31 »

No to chłopaki z GameStara zaszaleli. Do najnowszego numeru dorzucają: "Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura" . Nie wiem jak wy ale ja wydam te 15(?) złotych tylko po to aby mieć Arcanum. A wy co o tym sądzicie ?
Koki

« Odpowiedz #33 : Marzec 25, 2005, 03:07:49 »

A ja sądzę że dawanie DVD-patcha który podmienia execa(Czyli jest zwykłym crackiem) i jednocześnie ulepsza grę do 'najnowszej' wersji 1.0.7.0(Najnowsza to 1.0.7.4) to tragiczna pomyłka.

A granie w Arcanum bez 1.0.7.4 to rosyjska ruletka - z paczem to przynajmniej walki w Iraku.
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #34 : Kwiecień 05, 2005, 02:50:01 »

Mam ochote sobie kupić tego GameStara własnie przez Arcanum ale chyba ta gra nie jest warta złamania swoich zasad. ( Nie kupownia gazet dla gier).

wardia umiera, ale nie poddaje siê
.Xaos

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #35 : Kwiecień 10, 2005, 08:51:39 »

Cytat: "Smirfon"
Mam ochote sobie kupić tego GameStara własnie przez Arcanum ale chyba ta gra nie jest warta złamania swoich zasad. ( Nie kupownia gazet dla gier).

Jest tego warta! Steampunk nade wszystko! :}

raæ szlachecka zawsze razem!!! Chichot
klakier

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 16, 2005, 12:18:17 »

A ja proszę o radę. Przed tym jak miałem kupić tego GameStar'a poszedłam na bazar koło mnie i tam gościu sprzedaje oryginalnego Arcanum (3 płyty + instrukcja) za 11 zyli. No i teraz nie wiem co robić. Czy kupić za 14.9 na DVD czy za 11 zyli na 3CD ? Co mi radzicie?
.Xaos

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #37 : Kwiecień 16, 2005, 12:26:45 »

Chyba lepiej DVD, chociazby ze wzgledu na to, ze nie musisz wtedy zonglowac plytkami

raæ szlachecka zawsze razem!!! Chichot
klakier

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #38 : Kwiecień 19, 2005, 04:46:28 »

Co prawda to prawda. A jak tak sobie pomyślę, to przecież na DVD są jeszcze dema,trailery i patche. Oprócz tego będe miał gazetkę do poczytania Uśmiech
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |