Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kśgry  (Przeczytany 3314 razy)
czesio

« : Sierpień 03, 2005, 06:33:23 »

W tym miesiącu kś mnie zaskoczyli , dodając strasznie mocnego pełniaka. Nie kupuję ich już ze rok a tu prosze rayman 3 ;P Polecam zakupić gra naprawdę przednia i wogóle czy coś. Kupcie
MephiR

236693482 4262032
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 03, 2005, 06:46:28 »

No fajnie, fajnie, tylko jakoś bardziej interesuje mnie poziom tekstów tego czasopisma, niż CeDeki jakie do niego dołączają...
balky

142812640 balky@interia.pl 3898050
« Odpowiedz #2 : Sierpień 03, 2005, 07:25:32 »

Cytat: "MephiR"
niż CeDeki jakie do niego dołączają...

fakt, ja gazety z dolaczonymi CD i/badz pelnym wersjami omijam naprawde szerokim lukiem.. a co do tekstow? pare razy zdarzylo mi sie przegladac ks (ale nie ksgry) i to mi starczy...
Papkin

« Odpowiedz #3 : Sierpień 04, 2005, 07:40:08 »

Hmmm... oni po prostu majataki bardziej informacvyjny cxharakter... zerto jakiegoś dowcipu... trochęto suche. Ale czytać się da w sumie.

as he lost his mind?
Can he see, or is he blind?
Can he walk at all?
Or if he moves, will he fall?
PKP

« Odpowiedz #4 : Sierpień 08, 2005, 10:28:41 »

Etykiete na winiaku tez da sie czytac. Ale czy to o to chodzi? Nie wszystko co da sie czytac, warto czytac...

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
MephiR

236693482 4262032
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Sierpień 09, 2005, 08:03:48 »

Nie chodzi o brak humoru, czy informacyjny charakter pisma, tylko o to, że jest ono pisane dla debili. I Kś, i KśGry. Przypatrzcie się jakim językiem oni to prowadzą i jakie tematy poruszają. Tragedia.
Papkin

« Odpowiedz #6 : Sierpień 09, 2005, 08:07:54 »

Hmmm... jakim językiem? chętnie posłucham uzasadnienia, bo szczerze powiedziawszy nie widziałem, żeby było ono pisane "pod debili", alem ślepy chyba :] Czekam!

as he lost his mind?
Can he see, or is he blind?
Can he walk at all?
Or if he moves, will he fall?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |