Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Ankieta
Pytanie: Uda sie?  (Głosowanie skończone: Marzec 21, 2006, 12:25:27 )
Tak - 5 (62.5%)
Nie - 1 (12.5%)
Nie wiem - 2 (25%)
Głosów w sumie: 0

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: MGS  (Przeczytany 5889 razy)
MephiR

236693482 4262032
Zobacz profil WWW Email
MGS
« : Marzec 21, 2006, 12:25:27 »

Co myślicie o czasopiśmie twórców SS-NG? Uda się im? Myślę, że będzie trudno, bo niszę tanich pism z dobrymi tekstami i bez CD zapełnił już GameRanking... Ale oczywiście mogę się mylić...

link
rostek
Administrator

seed_es@hotmail.com 5400742
Zobacz profil WWW Email
MGS
« Odpowiedz #1 : Marzec 21, 2006, 01:02:30 »

ja tam jestem po dobrej mysli, nie bylem pewien tylko czy to ss-ng
Smirfon

4143143
MGS
« Odpowiedz #2 : Marzec 21, 2006, 01:46:34 »

Też mam mieszane uczucia, choć życze im jak najlepiej to jednak przy tak morderczej konkurencji oraz tak głupich graczach którzy chca mieć tylko więcej dvd z grami na pułce będzie to trudne do wykonania.

wardia umiera, ale nie poddaje siê
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
MGS
« Odpowiedz #3 : Marzec 21, 2006, 01:59:53 »

MephiR doprawdy jestes odkrywczy niczym kopalnia odkrywkowa xD
Przeciez temat o MGS juz byl w WWW by Xtense. IMO nie ma co tak dramatyzowac - wierze ze sie im uda. Zas jezeli chodzi o gameranking - bez urazy - ale ta gazetka jest do niczego. Po lekturze 5 numerow zaluje, ze sponsorowalem tym samym wyrab lasow  :cry:

MGS w moim odczuciu bedzie lepsze od Gamerankinga. Poczekamy zobaczymy  :wink:
Smirfon

4143143
MGS
« Odpowiedz #4 : Marzec 22, 2006, 12:37:56 »

A właśnie wie ktos czy będą tam opisywane gry na PC i konsole czy tylko PC?

rostek
Administrator

Zobacz profil WWW Email
MGS
« Odpowiedz #5 : Marzec 23, 2006, 11:08:09 »

pewnie i to i to
Smirfon

4143143
MGS
« Odpowiedz #6 : Marzec 25, 2006, 07:56:10 »

ech... No to niedobrze bo po co konsolowcom gry na PC i odwrotnie, między innymi dlatego przestzałem kupowac gamerankinga

Emill.mgs

Zobacz profil Email
MGS
« Odpowiedz #7 : Maj 07, 2006, 10:50:25 »

a temacik widze lezy i lezy... Mrugnięcie magazyn jak widac poswiecony tylko PC, jak opinie, jak sie podoba? Uśmiech
rostek
Administrator

Zobacz profil WWW Email
MGS
« Odpowiedz #8 : Maj 07, 2006, 12:20:45 »

zastanawiam sie nadal czy kupic to czy nie, 8 zl piechota nie chodzi ;o
kto to wogole taka cene wymyslil? Język
Emill.mgs

Zobacz profil Email
MGS
« Odpowiedz #9 : Maj 07, 2006, 12:22:51 »

empik + drukarnia :] poza tym nie wystarcza ci opinie z wielu for, gdzie ludzie pisza, ze warto?
valkir
Red_Akcja

Zobacz profil Email
MGS
« Odpowiedz #10 : Maj 07, 2006, 12:27:02 »

Prezentuje sie ok, zawartosc tez niezla. Jest kilka literowek, ale to w koncu pierwszy numer... aha - w niektorych txtach (np. recka obliviona) tlo jest miejscami zbyt ciemne i ciezko odczytac. Zycze powodzenia =]
rostek
Administrator

Zobacz profil WWW Email
MGS
« Odpowiedz #11 : Maj 07, 2006, 12:48:47 »

no moze zrobie Wam ta przyjemnosc i kupie ;p
randall
Administrator

5272281
Zobacz profil WWW
MGS
« Odpowiedz #12 : Maj 08, 2006, 02:49:50 »

poszedlem specjalnie do empiku i kupilem. 8 zeta nie moje, no ale jest co czytac przynajmniej. co do uwag to oczywiscie mam jakies Uśmiech

Zasieg. Z tego co zrozumialem to dostepny jest tylko w empikach? jesli tak to troche troche nieciekawie, bo np. w opolu tylko 6 egzemplarzy bylo, na dodatek prosilem obsluge o pomoc w znalezieniu bo na samym tyle bylo, schowane pod nawalem innej komputerowej prasy. Ale nasz empik maly jest wiec moze to u nas tylko... a zreszta to poczatki Uśmiech

Cena i papier. Ten papier jest... za dobry! Jest bardzo fajny, ale wolalbym zdecydowanie bardziej standardowy papier, a nizsza cene.

Sklad. Ciezko sie jakos czyta te teksty przez sposob w jaki zostaly zlozone. Szczegolnie denerwujace sa te obrazki jako tla do tekstu, ktore utrudniaja lekture. Tlo pod tekstem powinno byc jednokolorowe i juz Uśmiech Poza tym bledy w skladzie jak brakujace literki czy obrazki (str 64). W pierwszym numerze tego byc nie powinno.

Nazwa. Skrot jest jeszcze ok - MGS. Ale jak sie dowiedzialem na miejscu co on oznacza to myslalem ze sie przewroce. Mozesz Grac Spokojnie?? Sorry, nic do Was nie mam ale ta nazwa troche taka... nieciekawa. Ale to tylko moja opinia.

Co do poziomu tekstow to troche pozniej powiem, jak na wykladach sobie poczytam. Juz teraz jednak widze ze brakuje mi dzialow takich jak bodajze KGB w SS. A tu same gry...
 Zycze sukcesow, widac potencjal, ale ten rynek jest ciezki dosyc. A jesli mozna wiedziec, jaki byl naklad 1ego numeru? Tak z ciekawosci pytam.

Anyway, gratuluje wejscia na papier i zycze powodzenia.
Emill.mgs

Zobacz profil Email
MGS
« Odpowiedz #13 : Maj 08, 2006, 03:01:07 »

zasieg - nie nasza wina, ze poki co nie stac nas na atakowanie kazdego kiosku w Polsce Mrugnięcie
papier - pewnie bedzie ciut gorszy, ale nadal z gornej polki
sklad - obrazki pod tlami raczej na pewno zostana, dopracujemy tylko dobieranie ich tak, zeby byly bardziej kontrastowe; znikajace literki (i tylko one, na stronie 64 mialy byc w tych polach lead'y, a nie obrazki) to wina drukarni, nastepnym razem sie nie powtorzy
nazwa - takie male nawiazanie do SS-NG, gdzie "Mozesz Grac Spokojnie" bylo naszym haslem przewodnim

[ Dodano: Pią Maj 26, 2006 11:26 pm ]
Jeśli macie ochotę pogadać z nami na żywo o MGS'ie to zapraszamy Was do wzięcia udziału w wywiadzie, który z kilkoma naszymi wysłannikami przeprowadzi redakcja pisma GameRanking. Rozmowa odbędzie się jutro o godzinie 20 za pośrednictwem IRC'a (serwer irc.quakenet.org, port 6667, połączyć się można także TU).

[ Dodano: Nie Lip 09, 2006 4:45 pm ]
pozwole sobie upnac temat a przy okazji powiadomic naszych Wiernych Fanow, ze mozecie juz wypelniac ankiete w wersji online na naszej stronie (a dokladniej tu: http://www.mgsonline.pl/ankieta.php )... przewidujemy nagrody Mrugnięcie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |