Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Poszukuje Sagi Starcrafta!  (Przeczytany 13683 razy)
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #30 : Grudzień 18, 2004, 09:12:52 »

akurat w Dune I dalo sie grac Język

Lotus - chodzi ci o zestaw biurowy czy o jakas gre? (ktorej jak widac nie znam skoro sie pytam Język )
Xtense

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #31 : Grudzień 18, 2004, 09:17:34 »

Gra - wyścigówka firmy Gremlin. Tak więc - I DARE YOU Mrugnięcie

size=9]"We are the music makers, and we are the dreamers of dreams. Wandering by the lone sea-breakers and sitting by the desolate streams." -Arthur O'Shaugnessy.[/i][/size]
nihil

2626585
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #32 : Sierpień 12, 2007, 03:52:39 »

mam całą sagę starcrafta, jesli autor jest z okolic w-wy, to mogę sprzedac pierwsze 2 części, trzecią w empiku mozna spokojnie dostac (tam też wlasnie nabylem swoje ksiązeczki).

swoją drogą, jest o wiele więcej książek z realiów Starcrafta, jednak nie zostały jeszcze przetłumaczone na polski. po przeczytaniu pierwszych dwóch wydaje mi sie, ze to raczej dobrze. chociaż trzecia (speed of darkness) jeszcze nadaje się do przeczytania.
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #33 : Sierpień 12, 2007, 11:26:39 »

Z fanfiction jest tak, że albo się ją lubi, albo nie. Ja też wolałbym aby szybciej powstał StarCraft 2, ale z braku laku można i to poczytać.
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |