Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Artów spis powszechny!  (Przeczytany 9277 razy)
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Lipiec 28, 2005, 05:43:50 »

milo poznac :]

aczkolwiek chlopacy, nie sugerujcie sie zbytnio ta lista, bo jest ona ciut ciut nieaktualna Język
Sairam
Arcydzięgiel
Administrator

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #16 : Lipiec 28, 2005, 06:00:04 »

cała przykemnosc po mojej stronie...a co do aktualnosci listy- wlasnie widzę :razz:

Dodaj swoje ogłoszenie, znajdź praca suwałki   oraz w Łomża i Augustów
PKP

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 10, 2005, 11:32:35 »

Wlasnie sobie luknalem na profil Mozarta. Stary ty jestes z tych Płok? Jesli tak, to mieszkamy w tym samym powiecie (Chrzanów). A wiec nie jestem juz jedynym redaktorem RF, ktory zameldowany jest w okolicy pepka swiata (czytaj: tam gdzie Rydzyk mowi dobranoc). Daj znac, to zrobimy mini zlot redakcji Chichot.

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
Mozart

3505556
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 10, 2005, 02:34:06 »

Skoro tak to miło mi  Chichot Przecież jesteś ze stolicy mojego powiatu  Uśmiech Jak będe wpadał to napiszę, bo ten wyjazd kosztowałby mnie 3,00zł + piwo  Chichot

P.S. Skoro mieszkasz na dworcu to w Chrzanowie jest brzydki  :twisted:
PKP

« Odpowiedz #19 : Wrzesień 10, 2005, 03:26:11 »

Heh, no nie do końca w Chrzanowie. Płaza- mówi ci to coś? A co do dworca to faktycznie syf taki, że szkoda gadać. Dlatego na noc jezdze do Krakowa, no a w czasie roku akademickiego to spie na dworcu w Opolu (calkiem ladna, poniemiecka architektura). Jak juz pojedziesz to nie plac za przejazd, zawsze to 3 zeta sie przyda na kolejne piwo :] .

Mozart

3505556
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 10, 2005, 08:52:34 »

Cytat: "PKP"
Heh, no nie do końca w Chrzanowie. Płaza- mówi ci to coś?

Tak mówi, ostatnio wasza druga drużyna dostała od nas 3:0  :lol: Byłem, widziałem, wygrałem  :wink:  Nasi juniorzy grają ze sobą za dwa tygodnie, ale to już u nas  Chichot
interceptor
Administrator

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 16, 2005, 10:04:13 »

Kurna
Chyba uaktualnie ją wkońcu:-) Wkrótce - hehehe.
Musze się zabrać za siebie po powrocie z wkacji:-) Zacznę więc od tego. Prosze jeszcze o cierpliwość i  wyrozumiałość:-)

o ja na to? Eeee... Mam wyjebane?!
randall
Administrator

5272281
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 17, 2005, 10:15:37 »

Cytat: "PKP"
A co do dworca to faktycznie syf taki, że szkoda gadać.

no i co? narzekac latwo tak? a Bozia raczki dala? to miotle brac i posprzatac Język przynajmniej jeden dworzec w tym kraju bylby czysty Mrugnięcie

ale sie dobraliscie. Chrzanów, Płoki - gdzie to cholera jest? Gdzies w Polsce? Mrugnięcie   :lol:
PKP

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 17, 2005, 03:19:36 »

Gdzies w Polsce?

Niestety tak  :?

A co do sprzatania: czlowieku ja mam problem zeby sobie pokoj dwa razy w roku posprzatac (na swieta Mrugnięcie ), a ty mi jeszcze karzesz jakas bude miedzy Trzebinią a Oświęcimiem szorować. Zastanow sie, dobra Mrugnięcie .

Mozart

3505556
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 17, 2005, 05:36:21 »

Cytat: "randall"
Chrzanów, Płoki - gdzie to cholera jest? Gdzies w Polsce? Mrugnięcie   :lol:

randall
Administrator

5272281
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 18, 2005, 09:25:54 »

aaa, blisko parku etnograficznego. to trzeba bylo tak od razu Mrugnięcie thx za mapke.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |