Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Wielki Konkurs Papkina  (Przeczytany 8759 razy)
Papkin

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 17, 2005, 07:04:34 »

Cytat: "balky"
tez nie czytales? ja juz doczytalem - niespodzianka Chichot ale wiadomo, ze gra Mrugnięcie

i taka uwaga techniczna do Papkina - styl tego newsa w paru miejscach jest.. no, nie za bardzo mi sie spodobal... to nic wielkiego, ale jak chcesz to napisze Ci co mnie uderzylo po oczach, ok?

Sry, pisąłem na szybko, bo wyjechałem wczoraj do qmpla, a dziścały dzień byłem na wycieczce (poza rankiem) więc czasu nei było :]

as he lost his mind?
Can he see, or is he blind?
Can he walk at all?
Or if he moves, will he fall?
balky

142812640 balky@interia.pl 3898050
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 17, 2005, 07:12:50 »

nie, no spoko, nie zrobiles nic zlego - ja tylko niose pomoc Chichot Mrugnięcie
Papkin

« Odpowiedz #17 : Czerwiec 17, 2005, 08:52:29 »

Spoko :] Ale pomógłbyś wysyłając opowiadanko pm'em ( i reszta też Język) nie poganiam, czasu dużo, ale jużsię doczkeać nie mogę, aby sięzabrać do waszych wypocinków :] No, kto wie, może pierwsze zostaną potraktowane łagodniej :] (naturalnie jestem sprawiedliwym sędzią!... chcesz wygrać? Hmmm ciężka sprawa... coś bym w łapę dostaćmusiał. :])

as he lost his mind?
Can he walk at all?
balky

« Odpowiedz #18 : Czerwiec 17, 2005, 09:24:03 »

hehe.. sprawiedliwym, co sie sam przyznaje do checi brania w lape? buhahehea... masz poczucie humoru chlopie Chichot

update - doczytalem newsa o konkursie.. dlaczego napisales, ze 'wiekszosc z was to redaktorzy'... to nie jest konkrus kierowany do czytelnikow? sorry jesli wydaje Ci sie, ze sie czepiam - jestem dociekliwy, a jak czegos nie rozumiem to pytam Mrugnięcie
Papkin

« Odpowiedz #19 : Czerwiec 18, 2005, 08:35:12 »

Nie :] Ogłaszam go również na forum oazy.rut.pl, no i namawiam pojedyńcze osóbki :] A teraz druga sprawa, jak ja mam was ocenić bez brania w łapę? To by było demoralizujące! Jeszcze byście sobie pomyślil, że co? że możecie wygraćbez żadnych kosztów? Oj nieee panowie, oj nie! Język I usunąłem newsa z Szycem i Fronczewskim w Bards Tale... tew będzie do końca tgygodnia na piedestale  Spoko

as he lost his mind?
Can he walk at all?
balky

« Odpowiedz #20 : Czerwiec 18, 2005, 08:41:44 »

hmm... wlasnie podsunales mi pomysl.. na nowej stronie bedzie miejsce na 'wazny news' - by zawsze byl widoczny.. tylko ostatnio odkrylem ze zgroza, ze strona zle sie wysiwetla pod ie i teraz musze cos z tym zrobic..

ja naprawde nienawidze ie.. argh!
Papkin

« Odpowiedz #21 : Czerwiec 18, 2005, 12:10:52 »

hie hie, nie wiedziałem nawet o projekcie nowej stronki :] Może pokażesz szybko efekty swej pracy? :] A wogóle to poganiam: pisać panowie, pisać :]

as he lost his mind?
Can he walk at all?
Papkin

« Odpowiedz #22 : Czerwiec 20, 2005, 05:35:59 »

Właśnie przeczytałem txt Randalla. Naturalnie go nie podam, ale goodny! Wy też do piór, bo czasu mało! A to co już mam (czyt. 1 (słownie: JEDEN) txt ma i tak spore szanse na wina!)

A przy okazji. Jako, że to dopiero 1 etap konkursu, ot opunkttacja za miejsca:
1- 5 punktów
2- 4 punkty
3- 3 punkty

uczestnictwo- 1 punkt

as he lost his mind?
Can he walk at all?
Yargoth

588442
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 20, 2005, 06:20:41 »

My się już umówiliśmy kto wygra. Potem opylimy grę na rynek wschodni  a kasą podzielimy się po równo Uśmiech

eper
Papkin

« Odpowiedz #24 : Czerwiec 20, 2005, 07:40:09 »

Bzdura! Jakbyście sięmogli umówić, kto wygra, skoro dostałem już 3 (słownie: TRZY) koperty, wypełnione po brzegi zielenią. Po pierwsze:
rostek- 23mln EURo. Starczy... na pierwsząratę.
Randall- txt, 20 mln USD, dom nad jeziorem- całkiem nieźle, na razie prowadzisz.
balky- Czy ty naprawdęmyślisz, że 100 złotych polskich i już, pyk, wygrasz? No... to "porsze" i willa z basenem ciut szanse zwiększają, ale... lepiej się postaraj :]

A na serio: PISAĆ!!!!!!!!

as he lost his mind?
Can he walk at all?
Yargoth

588442
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 21, 2005, 06:06:25 »

Zdrada!! Zaraz wyciągniemy konsekwencje (zaraz... gdzie ja miałem smołę i pierze...)

eper
Papkin

« Odpowiedz #26 : Czerwiec 21, 2005, 03:47:30 »

Ekhm nie wiem, nie wiem... a teraz sięotrzeb, bo cięwezmądo Mcdonallda, a tego byśmy nie chcieli. Acha, jak będziesz suszył ubranie, wystaw pod nie beczkę... widzisz, mój tata na budowie pracuje i troszeńkę tej... czarnej mazi której się niewątpliwie zbierze, przyda się, że ho ho ho!

as he lost his mind?
Can he walk at all?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |