Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Earth 2160  (Przeczytany 8146 razy)
PKP

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 16, 2005, 01:03:53 »

Earth 2140 wyszedł pod koniec 1997 roku. Pamiętam, bo wtedy kupiłem mojego pierwszego SS, w którym to była recenzja tejże gierki. SC wyszedł później (maj 1998)... i faktycznie był grą roku (grą dekady, grą wszechczasów, grą wzorcową!), "ale nie zaczynajmy tego tematu tutaj.."

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 16, 2005, 01:15:58 »

Pierwszy earth wyszedł raczej w 1997. Mam wszystkie części sagi oprucz dodatku Lost Souls.  Chichot

Sprawdziłem na płycie wyszedł napewno w 1997

wardia umiera, ale nie poddaje siê
AgentM

86908116 2783022
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 16, 2005, 01:39:54 »

A ja sie tak SC jakos wcale nie zafascynowalem. Jednostki jak dla mnie za bardzo odbiegaly od dotychczas uzywanych w RTSach. Ja zwykle walczylem strategia: buduj jak najwiecej i wszystko na wroga! Chichot A w SC jakos sie tak nie dalo... Chichot

---------------------------------------
"ale nie zaczynajmy tego tematu tutaj.." /bky Mrugnięcie
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 24, 2005, 07:49:03 »

Mała obsuwa Eartha bo ukaże sie dopiero na przełomie czerwca i lipca.  :sad:  Ja chce grac :!:

Papkin

« Odpowiedz #19 : Czerwiec 25, 2005, 03:00:38 »

A kto nei chce? Ale ja jużwolępoczekać i dostać produkt bezbłędny, niż taki zabugowany Specforce... (to aluzja Język)

as he lost his mind?
Can he see, or is he blind?
Can he walk at all?
Or if he moves, will he fall?
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #20 : Lipiec 01, 2005, 10:20:06 »

Aaaaaaaaaaaaaaaaa... Zamówiłem specjalną przedpremierową edycje, wysłali ją 29 czerwca a do mnie jeszcze nie doszła. Te czekanie mnie juz zupełnie dobija w szczegulności ze jutro wyjezdzam  i prawdopodobnie zagram dopiero za tydzień. Czemu świat jest taki okrutny?  Smutny

Zwykła edycja Eartha zostanie wydana w <nowej dobrej grze> za 19.90 zł tylko nie wiadomo kiedy bo na stronce topware jest data 8 lipca zaś na gry.wp.pl jest napisane że 12 lipca. ( a dokładniej 12 licpa Chichot ). I niestety dodatki które wczesniej wymieniłem sa dodawane tylko do edycji specjalnej.

Papkin

« Odpowiedz #21 : Lipiec 02, 2005, 08:19:51 »

Ekhm... jakie znowu "dodatki"?Co?

as he lost his mind?
Can he walk at all?
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #22 : Lipiec 02, 2005, 03:44:10 »

Cytat: "Smirfon"
Będzie dodatkowa płyta audio ze ścieżką dźwiękową z gry, a także obszerna kolorowa instrukcja jakiś sensor ruchu oraz plakat.

Te dodatki  Chichot

Papkin

« Odpowiedz #23 : Lipiec 02, 2005, 09:29:00 »

Pomijając sensor ruchu- nic wartego uwagi :] No, zaklep lepiej do recenzji, bo ci jeszcze ktośpodbierze Język łobuz jeden :]

as he lost his mind?
Can he walk at all?
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #24 : Sierpień 04, 2005, 01:28:12 »

Przeszedłem dzisiaj ostanią kapmanie obcych. Gierce daje 8/10. Wspaniała grafika oraz całkiem niezłe udzwiękowienie. Fabuła akurat troche przewidywalna ale dobra. Godny następca poprzenich częsci. Chichot

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |