Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: GTA IV  (Przeczytany 1582 razy)
Shakal
Moderator

« : Marzec 30, 2007, 10:23:04 »

KLIK

I co Wy na to, sunie? Mrugnięcie
interceptor
Administrator

« Odpowiedz #1 : Marzec 31, 2007, 11:14:53 »

skojarzył się mi ten trailer z Matrixem... Może przez muzę.. Ujęcia... Anyway - oby IV była lepsza niż SA. Grafa wydaje się o niebo lepsza. No i białas jest bohaterem głównym, co mnie w sumie cieszy. Szkoda, że nie jest to imigrant ruski, z zajebistym twardym akcentem...
Ale i tak nie kupuję konsoli w przyszłości najbliższej, zatem: I don't give a fuck! Wierzę jednak, że posiadacze PS3 będą się spuszczać. I słusznie, bo gra sama w sobie to klasyk.

o ja na to? Eeee... Mam wyjebane?!
m3ntor

5846987
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 01, 2007, 05:54:56 »

Fajny, tyle że Rock* szmaty produkują się na PC, a na PC GTA IV nie będzie.

color=red]NoRespect zin[/color] | http://norespect.pl-> Gry i filmy
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |