Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  
Autor Wątek: Na co czekacie w 2005?  (Przeczytany 16565 razy)
Papkin

« Odpowiedz #45 : Czerwiec 21, 2005, 05:16:22 »

Cytat: "PKP"
Czekam na Ghosta (chociaz nie mam konsoli), czekam na nowy model Ferrari (chociaz nie mam pieniedzy), czekam na zwyciestwo Leppera w wyborach (bo absurdu w tym kraju nigdy dosc) i jeszcze na te ... no... kanie (moze juz sie pojawily?). Aha i jeszcze czekam na reaktywacje Resetu.

Co d oghosta- też nie mam :] Ale jak c hcesz, to kup :]
Jak chcesz Ferrari, mogę cięskontaktować z Play item, ale będziesz musiałpochlebnie recenzować ich gry.
Co do zwycięstwa Andrzeja, to teżczekam z niecierpliwością :] Wtedy zmienimy nazwę na Rzeczburaczana Polska :]
Kanie... są! W supermarketach, w folijkach i zamrażarkach.
A co do Resetu... to chyba sobie jeszcze pare set/tysięcy? lat poczekasz :]

as he lost his mind?
Can he see, or is he blind?
Can he walk at all?
Or if he moves, will he fall?
balky

142812640 balky@interia.pl 3898050
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 21, 2005, 10:36:56 »

Cytat: "Papkin"
A co do Resetu... to chyba sobie jeszcze pare set/tysięcy? lat poczekasz

Niewierny Ty! a kysz Chichot

a ja czekam jeszcze na jakas fajna brunetke...Język
Papkin

« Odpowiedz #47 : Czerwiec 23, 2005, 07:00:29 »

Jestem bluźnierca :] Ale spoko, mam kontakty. Zamrozimy redaktorów Resetu, poddamy ich hibernacji w komorach kriogenicznych i za 2 tysiace lat obudzimy. Zdziwiąsięchłopaki i włąsne czasopismo założżą! (i zobacząkultową, kolejną część Star Wars :] Ale ja miły Chichot) a co do brunetki... na ulicachsporo, pokazują dość jędrnego ciałka (choc tego nigdy za wiele!). Może czas oderwaćsięod kompa :]:]:]

ale ja wredny  :twisted:

as he lost his mind?
Can he walk at all?
balky

142812640 balky@interia.pl 3898050
« Odpowiedz #48 : Lipiec 11, 2005, 09:35:28 »

hmm.. Supreme Commander ukaze sie dopiero w 2006, ale ja juz czekam (Company of Heroes takze ukaze sie w przyszlym, a juz na to czekam =P), bo bedzie to wielki RTS... alez 2006 bedzie fajny, az dwa fajowe RTS'y Chichot
Papkin

« Odpowiedz #49 : Lipiec 11, 2005, 11:25:34 »

Eee a nikt na Dreamfalla i The Lost Paradise nie czeka? Poczujęsięosamotniony zaraz! Język

as he lost his mind?
Can he walk at all?
umbra

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #50 : Lipiec 14, 2005, 03:10:45 »

Quake 4 nie ma bata, nie moge się doczekać. Każda gra spod znaku panów z Id jest naprawdę sorry za wyrażenie zajebista, zarówno pod względem grafiki jak i grywalności. Jestem pewien, że czwarta część naszego kwaka nie zostanie z tyłu.
PKP

« Odpowiedz #51 : Lipiec 15, 2005, 10:57:43 »

Tylko ze ta czwarta czesc wykluje sie wyjatkowo z kruczego jaja (Raven Software). W tym przypadku jednak nie ma o co sie bac, bo wspomniani panowie to fachowcy jakich malo. Dla tych co nie wiedza info, ze dzielem ich sa m.in.: Heretic 2, Jedi Academy, Soldier of Fortune.

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
rostek
Administrator

seed_es@hotmail.com 5400742
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #52 : Lipiec 18, 2005, 01:48:08 »

imo q4 za bardzo bedzie przypominalo d3, mam nadzieje, ze sie myle
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |