Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Archwialny Reset  (Przeczytany 4195 razy)
rostek
Administrator

seed_es@hotmail.com 5400742
Zobacz profil WWW Email
« : Wrzesień 19, 2004, 09:49:13 »

Czy ktokolwiek z was jest w stanie odsprzedac jakies archwialne numery Resetu ? Uśmiech

osobiscie posiadam 21, 22, 25 numer

czekam na propozycje
comet

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 20, 2004, 08:55:39 »

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31509463

koleś sprzedaje 20 numerów za 10 PLN Uśmiech

hhh...
Krooger

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 20, 2004, 01:54:19 »

ja mam wszystkie numery ;-)

rooger
MephiR

236693482 4262032
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 20, 2004, 02:30:38 »

Cytat: "Krooger"
ja mam wszystkie numery

Masz może dwa 33 numery? :grin:
rostek
Administrator

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 20, 2004, 04:21:25 »

Cytat: "Krooger"
ja mam wszystkie numery ;-)

mi brakuje 9 i sie pytam czy ktos ma na zbyci a nie "ile ma?' =]
balky

142812640 balky@interia.pl 3898050
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 20, 2004, 05:26:09 »

a ja tez mam wszystkie.. i raczej ich nie sprzedam Język na pewno nie za 10 zl...  Chichot
shffeyck
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 27, 2004, 08:12:29 »

Powtarzam to chyba po raz tysieczny. Ja rowniez mam wszystkie numery. I predzej dusze zaprzedam diablu, nizli moja kolekcje  :wink:  hehe
Telcontar

4452160
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 27, 2004, 09:14:34 »

A przepraszam, ta dusza to po ile konkretnie...?  :twisted:

Chichot

Po 5zł =P. Tak na marginesie - PROSZÊ NIE NABIJAĆ! Dziękuje - MephiR
Koval

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #8 : Październik 23, 2004, 10:19:17 »

Witam.
Niestety, niedawno w wyniku małej wojny domowej a konkretniej wymiany starych rupieci na nowe (kanapa, komoda i takie tam duperele) uprzątnąłem brudy ze starego tapczanu. A w nim to rzeczy sprzed 10 lat trzymałem, więc pozbyć ich się trzeba już było. Wśród tych rzeczy znalazły się prawie wszystkie numery Reseta, kilka wydań CD-Action, Top-Secret i coś tam jeszcze. Wszystko poszło na makulaturę Uśmiech . Niemniej jednak pamięć o najciekawszej, najbardziej nietypowej i oldskulowej gazecie komputerowej (nawet nie czuję, że rymuję) pozostanie w sercu i każde wspomnienie związane z owym niebiańskim, comiesięcznym przydziałem kilkudziesięciu stron kolorowego papieru wypełnionego po brzegi górnolotnymi stwierdzeniami, ironiami, frazesami oraz frywolnymi dowcipami, będzie cisnęło łzy do oczu, a te niczym wodospad Niagara spływać będą po policzkach...

Mickiewicz mode: [off]

Zdravim, Koval.

..
ale o co chodzi, bo tematu to sie nie trzyma w ogole... no, w minimalnym stopniu... [czyta jeszcze raz] nie, jednak w ogole...
ciac?

/bky

URL=http://www.8bz.prv.pl][/URL]
rostek
Administrator

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #9 : Październik 24, 2004, 12:11:13 »

cozes Ty uczynil ?! czy swiadom tego jestes jakaz straszliwa moze Cie spotkac kara za tak niegodny, wykraczajacy poza normy umyslowe czyn ?!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |