Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Komiks Pyłek  (Przeczytany 1420 razy)
Korodzik

Zobacz profil Email
« : Wrzesień 19, 2007, 05:01:52 »

Był kiedyś w Resecie komiks pt. "Pyłek". Były 3 odcinki i nagle się urwało (w środku fabuły!) O ile wiem, ani redakcja, ani czytelnicy tego nie skomentowali (przynajmniej wśród numerów, które posiadam.) Pamięta ktoś to?

Nie daj się nędzy - zabijaj dla pieniędzy!
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 19, 2007, 05:43:12 »

Pamiętać - pamiętam - 3 części faktycznie, ale czy są jakieś komentarze do tego? Szczerze nie wiem. Pamiętam coś podobnego w ŚGK. Tylko tam udało się to rozwinąć Uśmiech

edit

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2007, 06:09:13 wysłane przez Ald » Zapisane
PKP

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 19, 2007, 08:18:57 »

Oczywiście, że pamiętam. Ale raczej nie nazywałbym tego komiksem- raczej fotostory. Taka ciekawostka to była... dla graczy pewnie i sympatyczna, ale szczerze powiedziawszy chyba nikt nie żałował, że zniknęła i została zastąpiona prawdziwymi komiksami (w tym tymi spod ręki duetu Piątkowski/Adler).

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
Korodzik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 21, 2007, 05:07:59 »

Dzięki Ald:)

...JA bym tęsknił

Nie daj się nędzy - zabijaj dla pieniędzy!
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 21, 2007, 09:29:46 »

No problem Uśmiech
Coś przemogło moje wrodzone lenistwo :]
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |