Witam wszystkich użytkowników forum, redakcje oraz fanów tego jakże wspaniałego historycznego pisma.
Niestety dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że istniej e-zine Reset, nad czym bardzo ubolewam i zaległości nadrobić obiecuję.
Jestem zwykłym fanem pisma Reset [jeśli ktos kto czytał tą gazete mógł byc nazwany 'zwykłym'

] i chciałem dowiedzieć się co stało się ze starą REDakcją

bo ksywki tych redaktorów nie są mi za bardzo znane.
M.in. Krogotha ze starej ekipi widziałem na forum, o RooS'ie słyszałem cos [tez w jakimś serwsie internetowym pracuje[ ehh .. aż się łezka w oku kręci i adrenalina podskakuje kiedy przpomni się to codzienne sprawdzanie [ok. 25-8 każdego miesiąca] w kiosku czy przypadkiem ukochane pismo już dotarło.
Ten zapach świeżo otwartych stron... te nieraz źle połączone barwy [co uważałem za jeden z uroków,jak najbardziej

], te okładki, orginalność, swieżośc i przeogromna dawka humoru. Bardzo mi tego brakuje i nie mogłem się pozbeirać przez wiele tygodni po upadku pisma. Niestety tak to już jest, że co dobre w tym kraju to musi upaść z powodów finansowych.

Jestem niezmiernie szczęśliwy, że ktoś zdecydował się kontynuować 'Resetomanię' i życzę Wam Panie i Panowie [

] powodzenia, wytrwałości i chciałem podziekować za przywrócenie wspomnień.
ok, koniec wywodów na dzisiaj

pozdrawiam jAc