Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: World of Warcraft  (Przeczytany 6921 razy)
.Xaos

Zobacz profil WWW
« : Luty 05, 2005, 11:16:43 »

Premiera tuż, tuż, pan z Servisco już do drzwi puka, proponuje więc poczynic tu wstepne ustalenia na temat naszej gry w retailu - prosze, niech wypowiadaja sie tylk osoby, ktorych to dotyczy, zeby nie robic burdelu.

sever: wybierzmy jeden, do jasnej ciasnej!
IMO najlepiej gildie ustanowic na serverze RPGowym - wiekszy klimat : )
Z tym, ze tu pewnie wejdziemy w konflikt - poniewaz ja zamierzam grac na krolestwie francuskim ze wzgledu na bardzo pozytywne doswiadczenia z francuskimi RPGowcami oraz z powodu starych znajomych ze SLIPu. Naprawde polecam Wam granie tam, bo jestem pewien, ze ci gracze beda trzymac fason ; )

postac: Troll Mage zapewne kurczeno nie inaczej : )

Aha, a gildia nasza ewentualna - strona do ustalenia, ja mam pewna propozycje - skoro na servie RPGowym, to moze jakas 'unlikely alliance' (bardzo ladne wyrazenie Język) miedzy grupka z obu frakcji?
nazwa: nie wiem o.0 ja osobiscie lubie Non Compos Mentis - niespelna rozumu

raæ szlachecka zawsze razem!!! Chichot
balky

142812640 balky@interia.pl 3898050
« Odpowiedz #1 : Luty 05, 2005, 01:45:22 »

ja rowniez bede gral na serwerze rpg, ale nie zamierzam wstepowac do gildii.. z nawet jesli, to juz mam taka ekipe, ze nie zamierzam sie bratac z kims innym Chichot Język

a na francuskim serwerze na pewno nie bede gral.

co do postaci to sie zastanawiam caly czas.... nadal nie wiem.. na razie stawiam na krasnoludzkiego huntera, moze gnom warlock.. albo rogue?
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Luty 05, 2005, 07:55:32 »

raczej gildii w zalozeniu 'unlikely alliance' nie zalozysz - z racji na to ze czlonkowie alliance i horde sie bratac ze soba nie moga.
Ba! nawet rozmawiac ze soba nie moga (inne jezyki - za nic sie nie zrozumiecie)
.Xaos

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Luty 05, 2005, 09:52:51 »

Wiem, doskonale sobie zdaje z tego sprawe - ale mozna przynajmniej na stronie i na forum funkcjonowac jako wspolnota

Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Luty 05, 2005, 11:44:00 »

no chyba ze tak
balky

« Odpowiedz #5 : Luty 12, 2005, 07:10:31 »

no i jak tam, ktos ma, ktos gra?

ja gre kupie pod koniec lutego i wtedy ruszam na podboj. mam nadzieje, ze nasi rodacy sie juz zdecyduja wtedy na dwa, trzy serwery co by mozna grac zdala od nich. czemu? jak czytam wypowiedzi na roznych forach to odechciewa mi sie przebywac w towarzystwie takich ludzi.

no to kto bedzie gral? (albo kto juz gra... Mrugnięcie )
.Xaos

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Luty 12, 2005, 09:07:20 »

Nic mnie na tym swiecie, a szczegolnie w tym kraju - bo kiedy pani w obsludze klienta Masterlinka mowi, ze, cytuje: 'jestesmy zobowiazani umowa z CDP dostarczyc wszystkie paczki dzis [tj. 11.02.2k5] najpozniej do godziny 18-19' to oczywiste jest, ze kurier nie dotrze i ze klient bedzie musial dzwonic do nich w poniedzialek i umawiac sie na kolejna dostawe - mimo, ze specjalne caly dzien ktos w domu siedzial czekajac na przesylke, czy to sam zainteresowany, czy matka czy babcia.

.Xaos

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Luty 16, 2005, 09:48:15 »

Straiff
Troll Mage, obecnie 11 lvl
server Cho'gall (PvP)

balky

« Odpowiedz #8 : Luty 16, 2005, 08:14:13 »

fajnie, a jak sie gra Mage'em? Bo sie zastanawiam nad ta klasa (ale nadal mam zamiar miec Rogue'a)... Warlockiem gralem pare minut i jakos mi sie nie spodobalo...
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Luty 16, 2005, 08:41:24 »

mage'em gra sie fajnie *jakby co zeby nie bylo jazdy na mnie - doswiadczenia z bety*

w szczegolnosci dobry jest czar do teleportacji miedzy wielkimi miastami/stolicami - nie trzeba korzystac z gryfow Chichot

albo teleportacja czlonka badz calej grupy - ogolnie teleport dobra rzecz

A i wlasnie - mag jest jak wino - z wiekiem coraz lepszy. Co prawda zaczyna jako miernota ale z czasem robi sie z niego grozny przeciwnik. Szeroki wachlarz czarow gwarantuje mu duzy wybor srodkow persfazji Język

Ogolnie mage jest spoxik - poczatek jako wsparcie a pozniej to juz robi za mastera blastera :]
balky

« Odpowiedz #10 : Luty 16, 2005, 09:08:34 »

hmm.. no to chyba sprobuje.. oczywiscie jak uda mi sie kupic gre, bo sie cyrki zaczynaja robic... maj/czerwiec to wedlug CDP termin nastepnej dostawy... ech, trzeba bedzie jak e-sklep poszukac Chichot

zamawial ktos juz w play'u cos?
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 13, 2005, 09:43:58 »

I jak tam WoW? Większość MMORPGów robi sie nudne po 2-3 miesiącach, ciekawe czy z wielkim dziełem Blizzarda jest tak samo.

wardia umiera, ale nie poddaje siê
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 13, 2005, 10:38:00 »

Nigdy! Chichot
rostek
Administrator

seed_es@hotmail.com 5400742
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 13, 2005, 11:04:56 »

gra juz poltora miliona luda w to Chichot ale oni na tym kasy trzepia, ciekawe za ile lat bedzie darmowe, to pogram xD
balky

« Odpowiedz #14 : Czerwiec 16, 2005, 12:21:13 »

2 miliony juz Chichot ja w wakacje bede ostro ciskal na battlegrounds..

dla maniakow - na worldofwar.net (i pewnie nie tylko tam) mozna znalezc WoW theme pack.. ja juz zainstalowalem... wyglada.. hmm... trzeba sie przyzwyczaic, ale nie jest zle Chichot

ps na worldofwarcraft.com tez jest, pewnie na wow-europe.com tez sie ukaze Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |