Timi
|
 |
« : Wrzesień 15, 2005, 02:40:48 » |
|
ta (moim zdaniem) bardzo dobra gra wyjdzie 7 pażdziernika (czyli juz niedługo :grin: ) czytałem kilka recenzi i obejżałem trailer i gra zapowiada się całkiem nieżle pierwsza część tez była fajna i miała dobrom grafike (jak na swoje czasy) w drugiej części ma być wiele nowyh żeczy np. możliwość budowy arni. moin zdaniem gra stanie się przez to raczej strategiom jak reszta at będzie ją wyrużniać możliwość posiadania howańca i ta OOOGromna interakcja z otoczeniem  gra napewno będzie się dobże sprzedawać
|
|
|
|
|
|
ewien ?wistak powiedzia? <?wist> i tak si? sta?o
|
|
|
Papkin
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 15, 2005, 03:56:40 » |
|
Za miesiąc biorędo recenzji :] Na razie powiem jedno- będzie tak, jak zapowiadano. Jeśli tylko twórcy wyeliminują"powtarzalność" znaną z jedynki, trafi do nas kawałek dobrej strategii! Mniam!
|
|
|
|
|
|
as he lost his mind? Can he see, or is he blind? Can he walk at all? Or if he moves, will he fall?
|
|
|
Smirfon
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 15, 2005, 07:50:59 » |
|
A mnie jakoś Black & White nie trafił do gustu. Druga cześć także moim zdaniem nie zapowiada jakiegos wielkiego przełomu.
|
|
|
|
|
|
wardia umiera, ale nie poddaje siê
|
|
|
Timi
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 18, 2005, 08:33:48 » |
|
zapowiada się i to całkiem nieżle mogli by jeszcze zrobić tak jak z Earh 2160 cene 30zł to byłoby idealnie coś czuje że przez tydzień niewyjde z domu hoć z drugiej strony ja itak niewyhodze z domu
i jak ja tu wytżymam do 7 października
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Timi
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 19, 2005, 08:00:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rabbit
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 20, 2005, 10:38:43 » |
|
mogli by jeszcze zrobić tak jak z Earh 2160 cene 30zł to byłoby idealnie Od EA? Nie ma szans. Jesli dobrze zauwazylem, to cena wynosic bedzie 160 zl (w Wirtusie chyba 130). Czy waszym zdaniem EA nie przesadza? Kiedys ich gry kosztowaly 99 zl, teraz ponad 5 dych wiecej. Inni dystrybutorzy jakos potrafia obnizyc ceny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xtense
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 20, 2005, 01:04:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
size=9]"We are the music makers, and we are the dreamers of dreams. Wandering by the lone sea-breakers and sitting by the desolate streams." -Arthur O'Shaugnessy.[/i][/size]
|
|
|
Timi
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 20, 2005, 02:49:11 » |
|
hehe niezle :grin:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Timi
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 21, 2005, 04:53:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tommy Vercetti
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 21, 2005, 07:28:49 » |
|
Błąd autora.  B&W w USA i Europie wyjdzie 7.10.05. W Polsce około 10.10 albo jeszcze później...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Timi
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 23, 2005, 03:56:51 » |
|
 :sad: :cry: :x szkoda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Timi
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 26, 2005, 01:49:29 » |
|
przeglądam dziś neta i co znalazłem http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,22954to już drugi raz muwiom że black and white wyjdzie 4 a nie 7 raczej dwa razy by niepopełnili tego samego błędy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papkin
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 26, 2005, 02:31:17 » |
|
A zain EA Polska wyda gręu nas, to teżtrochęminie :] Wysłałem do nich maila, ale konkretnej odpowiedzi nie podali... chyba będzie opóźnienie 
|
|
|
|
|
|
as he lost his mind? Can he see, or is he blind? Can he walk at all? Or if he moves, will he fall?
|
|
|
Timi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 27, 2005, 02:38:52 » |
|
pozostaje nam tylko czekać hoć wolał bym znać dokładny termin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ald
Administrator
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 03, 2006, 07:02:09 » |
|
Black & White 2 - przyszło tudzież nadeszło i jakoś wielkiego szumu nie wywołało. Owszem poprawiono wiele rzeczy, dodano nowe, ale....
Nie wiem czy to producenci, czy EA - ale ktoś spaprał sprawę. B&W2 nie włączał się na dużej liczbie komputerów wywalając błąd w white.exe. I żeby nie było, że to tylko zmartwienie piratów - ten problem przytrafiał sie legalnym właścicielom gry. Wielu z nich wkurzonych na to, że nawet oficjalny patch nie niwelowal tego problemu, oddawała gry spowrotem.
Oczywista ja też miałem tą (nie)przyjemność by dojść do menu z płyty - potem kaka... :/ . Czy ktoś z Was też miał taki problem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|