Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Cover Front  (Przeczytany 3466 razy)
PKP

« : Lipiec 19, 2007, 09:33:06 »

Mam tu dla was taką fajną, nietypową gierkę. Jest to produkcja flashowa, więc za darmochę można sobie pograć. Trzeba jednak dodać, że standard wykonanie trzyma naprawdę wysoki poziom. O co chodzi? Mamy do czynienia z dosyć klasyczną przygodówką point&click. Fabuła została osadzona w początkach XX wieku. Grafa świetna, efekty dźwiękowe też. Cóż, gdybym lubił takie gry, nawet bym pograł dłużej Mrugnięcie .
Za stworzenie tego dziełka odpowiadają Mateusz Skutnik i Karol Konwerski. Wiem, że wam nic nie mówią te nazwiska, ale wiedźcie, że to jedni z bardziej cenionych młodych polskich komiksiarzy. Zwłaszcza dzieło Mateusza pt.: "Rewolucje" jest prawdziwą ... rewolucją Mrugnięcie . No dobra, ale miało być o grze, a więc sprawdzajcie, grajcie, klikajcie :] .

No tak, zapomniałem o adresie... oto on:

http://www.covertfront.com/

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #1 : Lipiec 31, 2007, 11:08:21 »

Gierka naprawdę smakowita, szkoda ze nie działa mi głos Smutny

wardia umiera, ale nie poddaje siê
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |