Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Gothic 2: Noc Kruka  (Przeczytany 3665 razy)
Bambusek

bambusek@xl.wp.pl
« : Styczeń 19, 2005, 04:36:00 »

W końcu Polacy sie doczekali - oficjalny dodatek do Gotic 2 zostal wydany w polskiej wersji jezykowej. Oficjalnie dopiero od jutra, ale niektóre sklepy mają juz dzisiaj. Zmiany widać juzod samego początku gry. Na razie za wiele nie grałem, ale zapowiada się super. Ktoś z tego forum ma juz grę? Jeśli tak, to niech podzieli się wrażeniami  Uśmiech
Tommy Vercetti

3192337
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Styczeń 19, 2005, 06:49:43 »

Ja jeszcze nie mam, ale jestem na nią napalony Chichot Prawdopodobnie niedługo dostanę oryginał, więc sobie rozpracuję. Widziałem niemiecką wersję i była boska ( poza dialogami  :lol: ). Mam nadzieję, że CDP nie spartolił spolszczenia.
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #2 : Styczeń 19, 2005, 08:54:39 »

Czy to ten dodatek był polonizowany 2 lata?   Chichot  Ja własnie pożyczyłem od kolegi Gothica 2 i zaraz sie za nie go biore, ale wcześniej musze skączyć Full Spectrum Warriora :-P Ale jeśli dwujeczka będzie dobra to też znajde czas na dodatek  :lol:  Język  :evil:  :wink:  :roll:

wardia umiera, ale nie poddaje siê
Tommy Vercetti

3192337
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Styczeń 19, 2005, 09:03:10 »

Polonizowany może był szybciej, ale były problemy z JoWoodem. Z drugiej strony Polska to jedyny kraj oprócz Niemiec, gdzie w ogóle Noc Kruka wyszła. Jestem nastawiony pozytywnie. I jeszcze Gothic III na horyzoncie :]

btw: FSW też jest boskie, przechodziłem dwa razy Chichot.
gramisan

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Styczeń 19, 2005, 10:07:26 »

Nie za bardzo interesuję mnie sama gra, ale fakt że polonizacja trwała ponad 2(słownie dwa) lata już jak najbardziej. Jako ciekawostkę dodam że Noc kruka w CDA został wyceniony na 8+.
Bambusek

bambusek@xl.wp.pl
« Odpowiedz #5 : Styczeń 20, 2005, 09:23:53 »

Gramisan - własnie to ciekawe, ale podobno sama lokalizacja była już dawno ukończona, tylko JooWood blokowal wydanie gry w Polsce. Podobno ze wzgledu na jakiś konflikt z twórcami gry.
.Xaos

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Styczeń 22, 2005, 12:46:42 »

No no, czas powrocic do komputerowego dark fantasy : )
Dodatek zakupie pewnie jakos w lutym, jak sie ogarne z finansami troche :}

raæ szlachecka zawsze razem!!! Chichot
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |