Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Specforce  (Przeczytany 4242 razy)
Papkin

« : Lipiec 11, 2005, 08:56:59 »

No i klapa z tym Specforce :/ Jak wy oceniacie najnowsze "dzieło" Techlandu (mam nadzieje, że to rozgrzewka przed Call of Juralez)

as he lost his mind?
Can he see, or is he blind?
Can he walk at all?
Or if he moves, will he fall?
balky

142812640 balky@interia.pl 3898050
« Odpowiedz #1 : Lipiec 11, 2005, 10:18:20 »

e tam, CoJ... to tez bedzie kiszka (co nie znaczy, ze temu sie nie przyjrze Chichot) ...ale ich nastepna produkcja moze byc calkiem, calkiem (juz cos o niej bylo w necie chyba... Język )

a co do SF, nie gralem w full wersje, ale jesli nie poprawili bledow od czaso bety to.. srednio to widze Chichot ...co nie znaczy, ze gra nie moze sie spodobac Mrugnięcie
Yargoth

588442
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Lipiec 12, 2005, 09:34:37 »

Moja recka bedzie we wrześniowym numerze - do tego czasu milczę jak grób Mrugnięcie
Co do CoJ to jesli nadal w silniku są elementy z Javy to będzie... no będzie średnio Uśmiech
Najlepiej zapowiadał się Day of the MUtants - kurcze to mogła być taka piękna gra a Techland nie podjął projektu :/

eper
balky

142812640 balky@interia.pl 3898050
« Odpowiedz #3 : Lipiec 12, 2005, 10:02:27 »

buhehe... po lekturze twojej zapowiedzi mozna sie spodziewac jaki bedzie werdykt koncowy Język
Papkin

« Odpowiedz #4 : Lipiec 27, 2005, 08:22:26 »

A swojądrogą, na pewniaka będzie recka Specforce'a w tym numerze? To BARDZO ważne (nie pytajcie na razie czemu, po prostu mi to potrzebne!)

as he lost his mind?
Can he walk at all?
rabbit

4081985
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Lipiec 27, 2005, 08:54:16 »

Bedzie. Na 100%
Papkin

« Odpowiedz #6 : Lipiec 27, 2005, 09:13:41 »

Super! Wkrótce, za kilka dni zobaczycie amatorskie reklamy numeru 25 Resetu :] Mój tajemniczy skanerze- jutro je wysyłam! Język

as he lost his mind?
Can he walk at all?
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #7 : Lipiec 28, 2005, 08:03:03 »

Cytat: "Papkin"
Super! Wkrótce, za kilka dni zobaczycie amatorskie reklamy numeru 25 Resetu :] Mój tajemniczy skanerze- jutro je wysyłam! Język

Zaczynam sie bać.  Język

wardia umiera, ale nie poddaje siê
Len

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Styczeń 16, 2007, 12:12:45 »

Grałem w Chrome SpecForce i mnie jako fana Chrome trochę zawiodło. Ale mimo wszystko to dobra gra, nie jest rewolucyjna ale dobra. A na portalu Gamershell jej demo było w pierwszej dziesiątce najczęsciej ściąganych więc zainteresowanie było.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |