Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Biadolenia starych dziadow :)  (Przeczytany 5665 razy)
Smirfon

4143143
« Odpowiedz #15 : Październik 13, 2004, 07:05:55 »

Cytat: "Xtense"
cieszył dlatego, ponieważ spędziłeś ładnych parę godzin, żeby grę odpalić

Troche przesadziłes z tym odpalaniem gry, niewszystkie działały odrazu ale duża cześć tak.

wardia umiera, ale nie poddaje siê
g.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 09, 2006, 12:45:02 »

Cytat: "Yargoth"
Wielu ludzi mowi ze dzisiejsze gry nie maja w sobie "tego czegos" co sprawialo ze przy grach starszych spedzalismy wiele tygodni. Mowi sie ze gry stracily czesc swojego charakteru a tworcom przyswieca juz tylko chec zwiekszenia zyskow kazdym kosztem. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Jak się gra tylko w gry wielkich koncernów, to można mieć takie wrażenie. Przecież to normalne, że wielkie firmy chcą, żeby zwróciły się im inwestycje - co za tym idzie, gry kierują do największej możliwej grupy docelowej, dzisiaj takową jest pokolenie wychowane na Geforce'ach. A gracze narzekają, ale potem sami idą i kupują kolejnego Warcrafta ubranego w trójwymiarową grafiką, a przecież wystarczy wejść na stronę Battlefront i sobie Combat Mission zamówić - gra stworzona przez pasjonatów, ona ma to coś. Aby nie odbiegać zbytnio od tematu. Owszem, zauważyłem, że większość "dzisiejszych" gier (jak mówiłem, te tworzonych przez duże firmy) nie są wstanie mnie wciągnąć. W Quake grałem godzinami jako dzieciak, natomiast dzisiaj włączam jakiego FarCry i mnie to jakoś specjalnie nie bawi. Co innego produkty skandynawskiego Paradox, ale w nich jest ten oldschoolowy duch. Przyszłość dobrych gier, widzę w pasjonatach właśnie.
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 09, 2006, 04:39:15 »

Ja się natomiast muszę przyznać bez bicia, że wciągnąłem się niesamowicie w Jagged Alliance (całą serię od 1 po 2, wildfire i 2,5). Mimo, iż nie ma powalającej grafiki - ma to nieuchwytne "coś" co sprawia, że z tak wielką pasją gram w ten tytuł Mrugnięcie
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |