Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jazz Jack Rabbit 2  (Przeczytany 5910 razy)
rostek
Administrator

seed_es@hotmail.com 5400742
Zobacz profil WWW Email
« : Czerwiec 12, 2005, 05:26:09 »

Tak, uwazam te gre za niepokonane mistrzostwo swiata w dziedzinie gier platformowych 2D. Poprostu miodek, moge sie zagrywac w to godzinami, co prawda po pewnym czasie sie nudzi, ale wystarczy 30 minut przerwy, aby ponownie sie nakrecic na krolika Język

Moja ulubiona postac to oczywiscie Spaz, ktory ma podwojny skok Język Co do broni to staram sie przejsc gre nie tracac zadnego zycia korzystajac tylko z jednej broni [mojej ulubionej] - tym podstawowym pistolem, ktory z czasem zaczyna pruc jak porzadny minigun Język

Co do postaci Jazza, to gralem nim na poczatku oraz w pierwsza czesc gry. Lori, ktora jest dopiero w dodatku "Secret Files" nie jest za wspaniala. Nie podoba mi sie u nich ze nie ma podwojnego skoku, ktory jest dla mnie podstawa! Uśmiech

Obecnie gram w JJR2 od kilku miechow, tak po kilkanascie minut dziennie i musze powiedziec ze jestem nadal zachwycony ta gra. MIODEK!!

Teraz czekam na wasze uwagi.
Yargoth

588442
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 12, 2005, 05:58:35 »

Ja tam wolałem Super Froga Mrugnięcie

eper
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 12, 2005, 06:35:00 »

Jazz Jack Rabbit ROX! Chichot
Gdzie to ja mialem ta plytke? xD
Jokko

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 05, 2006, 04:11:34 »

Proszę powiedzcie mi gdzie można pobrać Jazz Jack Rabbit 1 lub 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Nie wiem gdzie to zdobyć , a bardzo lubie w to grać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uśmiech
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 05, 2006, 05:23:41 »

Abandonware?
rostek
Administrator

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 06, 2006, 12:26:58 »

polecam google.pl -> abandonware

albo Home of Underdogs, kiedys pisalem o tej stronie w dziale www w zinie Uśmiech
PKP

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 08, 2006, 07:13:29 »

Zgodze sie Yargothem, ze jednak Super Frog jest lepsza. Chociaz uczciwie musze przyznac, ze w Jazza gralem dluzej :] . Z innych platformerow 2d to szczerze plecam pierwszego Raymana, ktory moze i jest cukierkowaty do bolu, ale przy tym niezwykle piekny i na swoj sposob oryginalny (ach te brakujace konczyny....).

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
rostek
Administrator

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 08, 2006, 10:45:31 »

earthworm jim Chichot
PKP

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 09, 2006, 01:43:43 »

No, dzdzownica jest niezla. Ale sa lepsze rzeczy... Warto jeszcze w tej kwestii wspomniec niebieskiego jeza co to popierdala jak ruska motorynka.

ttp://pkp84.blox.pl

"Najpiêkniejsze kwiaty cz³owiek dostaje na swoim pogrzebie"
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 09, 2006, 02:45:04 »

Cytat: "PKP"
Warto jeszcze w tej kwestii wspomniec niebieskiego jeza co to popierdala jak ruska motorynka.

d'oh... Sonic...
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |