Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: theme hospital - solucja - szukam  (Przeczytany 3150 razy)
sith_pas

« : Marzec 22, 2005, 10:49:23 »

jak w temacie....ma ktos moze dostep??
rostek
Administrator

seed_es@hotmail.com 5400742
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Marzec 23, 2005, 04:50:46 »

w resecie byla, moge poszukac

http://www.solucje.timsoft.pl/index.php?ID=75
sith_pas

« Odpowiedz #2 : Marzec 23, 2005, 07:35:38 »

niestety..link do strony resetu z adresu ktory podales nie dziala....strona resetu jest w budowie...gdybys znalazl w archiwalnyc numerach prasowych solucje i mialbys mozliwosc zeskanowania...to bylby wdzieczny i prosilbym o kontakt na maila....
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Marzec 23, 2005, 08:25:26 »

strona resetu nie jest w budowie - ona nie istnieje (a tamto to tylko napis dla glupich ktorzy wierza ze ona jest w budowie - swego czasu ja ;p )

tak mi sie przypomnialo, ze solucje do TH byla w gamblerze - wszystkie misje... hmmm nawet mam w rece ten numer  Chichot

Add
Spakowane zeskanowane 4 stronki - 800Kb

http://aldaris.neostrada.pl/theme_hospital/theme_hospital.exe

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |