Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Transport tycoon  (Przeczytany 7001 razy)
rostek
Administrator

seed_es@hotmail.com 5400742
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #15 : Styczeń 17, 2007, 03:06:27 »

haha, czemu nie Uśmiech
randall
Administrator

5272281
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : Styczeń 18, 2007, 01:24:22 »

haha TT. w chuj dawno temu ale b fajna gra. Gralo sie godzinami. Choc strateg ze mnie marny to jednak bylo to cos i fajnie sie gralo Uśmiech Laaaaata temu, razem z GTA 1 moje ulubione gry byly Uśmiech

pisze sie na partyjke na hamachi ale pocwiczyc musze wpierw bo z 4 lata nie gralem Język choc w gta1 tez bym z kims sie zmierzyl po sieci Język
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Styczeń 18, 2007, 11:21:40 »

A GTA1 miało możliwość gry przez sieć? (sam już nie pamiętam Język )
randall
Administrator

5272281
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Styczeń 18, 2007, 12:31:13 »

mialo, po lanie bez problemu, ale niestety tylko 4 osoby max na mapie :/ przez neta chyba tez ale z tego co pamietam to zamieszanie jest tam z protokolami (gra z 1996 roku), choc jest to ponoc wykonalne. W ogole bardzo fajnie sie gra po sieci - jest smiesznie :]

ale nawet na wieksza odleglosc Hamachi pomoze chyba :]
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #19 : Styczeń 18, 2007, 11:42:49 »

Przyznam, że zaciekawiliście mnie tematem. Po sesji rzucę okiem (albo i nawet całym czerepem) na TT&GTA via internet. Wiem, że w gry z NES'a fajnie się gra po necie - taka contra np  :mrgreen:
Koval

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #20 : Styczeń 20, 2007, 06:02:01 »

Jakiego emulatora używasz do grania po sieci w gry, w formacie NES?

URL=http://www.8bz.prv.pl][/URL]
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #21 : Styczeń 20, 2007, 06:29:13 »

RockNES
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |