Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Reset Forever
Aktualności: Rejestracja nowych użytkowników wyłączona - powód? botowe konta
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Escape  (Przeczytany 4475 razy)
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« : Październik 19, 2006, 11:58:38 »

Każdy szanujący się gracz pamięta, albo chociaż słyszał o pewnym starym programie o grach. Escape się nazywał, a ukazywał się na wizji w Polonii 1 parę(naście?) lat temu.

Dla osób, które mają umiłowanie w starociach retropodobnych z pewnością ucieszy fakt, że od niedawna jest dostępnych kilka RIP'ów tego wspaniałego programu. Zainteresowanych odsyłam na : http://www.youtube.com/profile_videos?user=AldPL

Znajdziecie tam, parę odcinków (niestety pociętych, youtube daje tylko 10min na jeden plik) które gorąco polecam. Być może w przyszłości umieszczę lustrzaną kopię na GoogleVideos Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2009, 07:50:32 wysłane przez Ald » Zapisane
klakier

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Październik 19, 2006, 10:25:10 »

Wiekie dzieki Ald :* Mrugnięcie
Escape pamietam jak przez mgle (lecial on tak dawno temu). Dzieki tobie, znow moge przypomniec sobie ten wspanialy program Uśmiech
Z mojej strony polecam wam Game Time, nowy program o grach. Co prawda, opisuja w nim glownie gry konsolowe ale lepszy rydz niz nic Język
Game Time - download
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Październik 19, 2006, 10:26:51 »

Mam jeszcze w zamyśle zripowanie M.O. (ciut słabszego względem escape) które kiedyś prowadził Piotr Rubik, jeszcze ciemnowłosy Mrugnięcie
klakier

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Październik 19, 2006, 10:40:54 »

Popieram Uśmiech
btw. Obilo mi sie o uszy, ze w soboty o 10.30 na tv4 leci nowy program o grach komputerowych "Gram.TV", mysle ze warto byloby go sprawdzic.
Shakal
Red_Korektor

« Odpowiedz #4 : Październik 19, 2006, 10:57:24 »

Tak z innej półki - co myślicie o serwisie telewizyjnym o2.pl - Game TV?

Nie chciałem tworzyć nowego tematu więc dałem po prostu do tego w którym jest coś o telewizji lub programie o grach.. a to - mniej więcej - można również do tego zaliczyć.

Jak dla mnie ten rodzaj "recenzji" poprzz wideo może się nie sprawdzić, gdyż nie zawsz autor odda wszystko co chce, w przeciwieństwie do recenzji pisemnej.
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Marzec 14, 2010, 10:32:38 »

Wiadomo, że nikt nie czyta itp, itd.
Ale nóż-widelec-łyżka i inne rzeczy!

Multimedialny Odlot (nowe odcinki)
http://www.youtube.com/user/AldPL#grid/user/8AE9A1EF6F6697BB

Escape (muszę pogrzebać za odcinkami)
http://www.youtube.com/user/AldPL#g/c/A56067FEDED5BB04
Ald
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Październik 13, 2010, 03:13:41 »

W sumie jak wyżej, ale tam może ktoś się zainteresuje!
Zuploadowałem (chyba) odcinek 14 i 15 Multimedialnego Odlotu. Więc tam... miłego oglądania!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

RetroReaders | linki sponsorowane | Voodoo Guild | Cyfra | suwalszczyzna | płyta analogowa, myjka | ktalog newsy | wigry | części Toyota Mazda | złoto | wyposażenie hotelu | hotel poznań | Torby papierowe | aerobik poznań | ogłoszenia towarzyskie | солнцезащитные очки | animated pirate statues | large bronze children statues | kart rabatowych | dentysta warszawa | śmieciami poznań | gabinecie kosmetycznym poznań | naprawie wózków widłowych | instalacje przemysłowe | stairlifts | kalendarze | stairlift | oferty pracy | poznań hotel | nocleg poznań | Oase | schody poznań | kominki poznań | konstrukcje stalowe | reklamy napojów | płytki klinkierowe | dekoracje ślubne poznań | energooszczędność | okulary przeciwsłoneczne | bezpłatne ogłoszenia | aerobik poznań | hostel poznań | okna aluminiowe poznań |